Wypowiedź: Doris Witkowska, szefowa kuchni.
Wiadomość prasowa: Newsrm
Peruwiańska zupa, to doskonały przepis na proste i smaczne danie. Składniki, których potrzebujemy są znane i powszechnie lubiane. Zupa jest na bazie rosołu wołowego, a jej główne składniki to dynia, kolendra, por, seler i marchewka. Co ciekawe Peruwiańczycy zazwyczaj jedzą ją w zimowe wieczory.
Wypowiedź: Doris Witkowska, szefowa kuchni.
Wiadomość prasowa: Newsrm
Cała turystyczna Polska w jednym miejscu!
Dziennik turystyczno-kulinarny
Poznaj Polskę i jej sąsiadów z Polą Neis
E-mail: polaneis@polaneis.pl
WWW: polaneis.pl
Sygn. akt I Ns Rej. Pr. 17/16 SO w Łodzi
Redakcja:
ul. Mazowiecka 54
96-330 Budy Zaklasztorne
Tel.: 514220640
Fax: 46 8310290
Wydawca:
ul. Łagiewnicka 54/56, lok. 20/A/324
91-463 Łódź