Wypowiedź: Nello Esposito, szef kuchni restauracji io, Raviolo.
Wiadomość prasowa: Newsrm
Wystarczy jeden kęs ravioli, aby poczuć wyjątkowy smak włoskich pierożków. Zapach Ravioli Caprese w sosie pomidorowym z musem z mozzarelli sprawi, że nie jeden smakosz zatęskni za słonecznymi wakacjami. Szef kuchni restauracji io, Raviolo pokazał newsrm.tv jak powstają włoskie pierożki.
Wypowiedź: Nello Esposito, szef kuchni restauracji io, Raviolo.
Wiadomość prasowa: Newsrm
Cała turystyczna Polska w jednym miejscu!
Dziennik turystyczno-kulinarny
Poznaj Polskę i jej sąsiadów z Polą Neis
E-mail: polaneis@polaneis.pl
WWW: polaneis.pl
Sygn. akt I Ns Rej. Pr. 17/16 SO w Łodzi
Redakcja:
ul. Mazowiecka 54
96-330 Budy Zaklasztorne
Tel.: 514220640
Fax: 46 8310290
Wydawca:
ul. Łagiewnicka 54/56, lok. 20/A/324
91-463 Łódź